Kalevala Koru

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Kalevala Koru Lumikukka-kaulakoru
  Kalevala Korun upeimpiin malleihin kuuluu ehdottomasti Lumikukka-kaulakoru. Lumikukka-kaulakorua on saatavilla 42cm, 45cm tai 50cm pituisena. Lumikukka-sarjan on suunnitellut Marja Suna. Koru on 925-hopeaa. Kalevala Koru Oy on kotimainen koruvalmistaja, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä. Mu..
  Veroton: 205,65€ 255,00€
 • Kalevala Koru Pilke-korvakoru
  Kalevala Korun uusimpiin malleihin kuuluva Pilke-korvakoru. Hopeisten korvakorujen korkeus on 13 mm ja niissä on koukkukiinnitys. Pilke-sarjan korut on suunnitellut Vesa Nilsson. Kalevala Koru Oy on kotimainen koruvalmistaja, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä.   ..
  Veroton: 63,71€ 79,00€
 • Kalevala Koru Roosa nauha -riipus
  Kalevala Korun Roosa nauha -riipus. Riipuksessa on vaaleanpunainen värjätty kvartsipallo. Riipuksessa on hopeinen palloketju, jonka pituus on 42cm tai 45cm. Riipuksen korkeus on 47mm. Pore-riipuksen on suunnitellut Mari Saari. Kalevala Koru Oy on kotimainen koruvalmistaja, jonka tuotteet valmistetaa..
  Veroton: 79,84€ 99,00€
 • Kalevala Koru Lovebird-riipus
  Kalevala Korun uusimpiin malleihin kuuluva kaunis Lovebird-riipus. Riipuksen korkeus on 21 mm. Lovebird-korussa on hopeinen ketju, jonka pituus on 42/45cm. Lovebird-riipuksen on suunnitellut Vesa Nilsson. Kalevala Koru Oy on kotimainen koruvalmistaja, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä. &nbs..
  Veroton: 60,48€ 75,00€
 • Kalevala Koru Millefiori-riipus
  Kalevala Korun uudempaa tuotantoa edustaa upea Millefiori-riipus. Millefiori-sarjan jokaisessa riipuksessa lasin väri liukuu omalla kauniilla tavallaan. Jokainen kappale on käsityönä valmistettu ja näin ollen uniikki. Millefiori-korussa on hopeinen palloketju, jonka pituus on 45cm. Riipuksen halkais..
  Veroton: 225,81€ 280,00€
 • Kalevala Koru Naisen ääni -korvakorut topaasi
  Kalevala Korun ajattoman tyylikkäät Naisen ääni -korvakorut. Korvakoruissa on aidot topaasit, joiden halkaisija on 7mm. Korut ovat 925-hopeaa. Suosikkimalli, jossa koukkukiinnitys. Naisen ääni -korusarjan on suunnitellut Kirsti Doukas. Kalevala Koru Oy on kotimainen koruvalmistaja, jonka tuotteet va..
  Veroton: 157,26€ 195,00€