Lastentuotteet

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Kalevala Koru Siivet-riipus
  Kalevala Korun suloinen Siivet-riipus on suosittu kastelahja. Siivet-riipus on 15mm leveä. Koru on 925-hopeaa. Ketjun pituus on 35/38cm . Siivet-sarjan korut on suunnitellut Saija Saarela. Kalevala Koru Oy on kotimainen koruvalmistaja, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä.     ..
  Veroton: 60,48€ 75,00€
 • Kastesydän ketjulla kultaa
  Suloinen kastelahja vauvalle. Kultainen pieni sydänriipus kultaisella panssaririipusketjulla. Sydänriipus sekä ketju ovat 14 karaatin keltakultaa. Sydämen koko noin 8,5 mm x 6,5 mm. Panssaririipusketjun pituus on 38 cm, joka on normaali ketjunpituus pikkuiselle. Sydänriipus on kotimaista valmistusta..
  Veroton: 95,97€ 119,00€
 • Kastekehys tinaa
  Tinainen kastekehys vauvalle. Kehyksen halkaisija on 15 cm. Suosittu hieman pienempi kehys. Paikat kaiverrukselle. Huom: jos haluat tämän tuotteen kaiverrettuna, ostathan kaiverruksen erikseen! ..
  Veroton: 44,35€ 55,00€
 • Hopeinen kummilusikka "Karitsa"
  830-pitoinen hopeinen lastenlusikka on Kultakeskus Oy:n valmistama, kotimainen tuote. Kummilusikassa suloiset pienet karitsat. Lusikan koko pituus n. 137 mm. Hieno kaste- tai nimenantolahja. Muistathan tilata tuotteeseen erillisen kaiverruksen tarvittaessa osiossa muut tuotteet. ..
  Veroton: 76,61€ 95,00€
 • Kaiverrus kastekehykseen, kummilusikkaan tai soittorasiaan. Ilmoitathan kaiverruksen oston yhteydessä kaiverrustiedot: nimi, syntymäpäivä, syntymäkellonaika, pituus ja paino. Jos haluat 2 etunimeä niin mahtuvat hyvin. Sukunimeä ei ole tapana kaivertaa. Huomaathan, että kaiverrettua tuotetta..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • Kastehelmet hopeisella sydänlukolla 36cm+6cm jatkopala
  Suloinen helminauha pikkuiselle. Sopii kastelahjaksi. Helmet ovat aidot viljellyt makeanveden helmet. Helminauhan pituus on 36cm. Helmien mukana tulee myös jatkopala, jolla on pituutta 6cm. Lahjan saajan ollessa vanhempi voidaan helmet siis punoa uudelleen, jolloin kokomitaksi tulee aikuisten helmin..
  Veroton: 76,61€ 95,00€