Kultakorvakorut

Laadukkaita kultaisia korvakoruja kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta.

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Valkokultaiset korvakorut, kivi peridoottijäljitelmä
  Ihanat valkokultaiset korvakorut synteettisillä kirkkailla ja vihreillä zirconioilla. Korvakorut ovat Italiasta ja 14 karaatin valkokultaa. Korvakorujen korkeus päästä päähän on n. 12 mm. Korvakoruissa perinteinen tappi ja -taustakiinnitys. Upea lahjaidea! ..
  Veroton: 76,61€ 95,00€
 • Valkokultaiset Topaasi korvakorut
  Ihanat valkokultaiset korvakorut aidolla topaasikivellä. Korvakorut ovat omaa tuotantoamme ja 14 karaatin valkokultaa. Kauniin vaaleansiniset aidot topaasit ovat 5 mm halkaisijaltaan. Korvakoruissa perinteinen tappi ja -taustakiinnitys. Upea lahjaidea! Korvakorujen valmistaja Hovikulta Oy, ..
  Veroton: 237,90€ 295,00€
 • Valkokultaiset peridootti korvakorut 5,1 mm
  Ihanat valkokultaiset korvakorut aidoilla peridootti kivillä. Korvakorut ovat omaa tuotantoamme ja 14 karaatin valkokultaa. Kauniin vaaleanvihreät aidot peridootit ovat 5,1 mm halkaisijaltaan. Korvakoruissa perinteinen tappi ja -taustakiinnitys. Upea lahjaidea! Korvakorujen valmistaja Hovik..
  Veroton: 237,90€ 295,00€
 • Kultaiset peridootti korvakorut 4,9 mm
  Ihanat kultaiset nappimalliset korvakorut aidoilla peridootti kivillä. Korvakorut ovat omaa tuotantoamme ja runko 14 karaatin kultaa. Kauniin vaaleanvihreät aidot peridootit ovat 4,9 mm halkaisijaltaan. Korvakoruissa perinteinen tappi ja -taustakiinnitys. Upea lahjaidea! Korvakorujen valmis..
  Veroton: 197,58€ 245,00€
 • Valkokultaiset carmosier korvakorut zirconiakivillä
  Ihanat valkokultaiset korvakorut synteettisillä kirkkailla ja vaalean sinisillä zirconioilla. Korvakorut ovat Italiasta ja 14 karaatin valkokultaa. Korvakorujen korkeus on 9,7mm ja leveys 9 mm. Korvakoruissa perinteinen tappi ja -taustakiinnitys. Upea lahjaidea! ..
  Veroton: 125,00€ 155,00€
 • Kultaiset topaasikorvakorut
  Ihanat kultaiset korvakorut vaalean sinisillä topaaseilla. Korvakorut ovat Italiasta ja 14 karaatin valkokultaa. Korvakorujen leveys on n. 8 mm. Korvakoruissa perinteinen tappi ja -taustakiinnitys. Upea lahjaidea! ..
  Veroton: 197,58€ 245,00€